BESÖK VÅR VISNINGSLOKAL I VÄSTRA HAMNEN

MÅN – FRE 09.00 - 10.30 • FRE 16.30-18.00 • VÄSTRA VARVSGATAN 11E MALMÖ • 040-233 900

Om oss

Om oss

Direkt Bostad är ett företag som specialiserat sig på att marknadsföra bostadsrättsföreningar samt hjälpa privatpersoner att snabbt hitta lediga bostadsrätter i specifika områden. 

Vi tror på transparens och öppenhet gentemot bostadsrättsföreningar, dess medlemmar och blivande medlemmar. Viktiga målgrupper är även banker och fastighetsmäklare som vill spara tid. 

BoDirekt i Sverige AB som förvaltar Direkt Bostad sammanfattar samtliga Bostadsrättsföreningar i Malmö med utgångspunkt från Adress, Område och Föreningsnamn. 

Vi har även utvecklat ett nyckeltal, LA Värde, som enkelt beskriver din bostadsrättsförenings kreditvärdighet och ekonomi. Nyckeltalet som enkelt kan beskrivas som en ”skuldkvot” är en beräkning som tar hänsyn till din bostadsrättsförenings långfristiga lån samt vilka avgiftsintäkter din förening har under en bokslutsperiod. 

Undrar du över en bostadsrättsförenings ekonomi och vilka lägenheter som är till salu i just ditt område är du välkommen att kontakta oss. Gärna med ett förutsättningslöst besök på vårt kontor i Västra Hamnen i Malmö.

Fuktkontroll av badrum i bostadsrätt

LÄS MER HÄR!
OBEKO